2013 m. balandžio 4 d., ketvirtadienis

Tel Aviv

Kadangi Gari pirmą dienos pusę buvo užsiemęs, aš pirmą kartą per visą laiką išvažiavau į Tel Avivą viena. Kadangi diena buvo saulėta maniau pasideginsiu pliaže. Tačiau nenumačiau, kad prie jūros bus taip vėjuota.
Autobusas išleido stotelėje netoli pliažo tad ten ir patraukiau. Žmonių papludimyje buvo labai mažai. Visgi laiko turėjau pakankamai, todėl prisėdau ant smėlio ir žiūrėjau į plaukiojančius vandyje banglentininkus ir kitesurfer'ius, diena jiems buvo palanki. Už gerų 20 min buvau užpustyta smėlio tad leidausi link Jaffos.

Tačiau beeinant,  dėmesį patraukė besidaužančios į uolas bangos. Nusprendžiau prisėsti ir pafotografuoti. Ten užtrukau gerokai ilgiau, nes tas reginys mane užbūrė ir ilgai nesinorėjo iš ten eiti. Judėdama link Jaffos pamačiua būri susirinkusių žmonių ir greitąją pagalbą. Pasirodo iš vandens ištraukė moters kūną kaip vėliau sužinojau iš Gario apie tai buvo berods pranešta ir per radiją.  
 Jaffą mačiau tik vakaro šviesoje tad norėjosi geriau apžiūrėti dienos metu. Nustebau pamačiusi tuščias gatves, nes kai buvom atvažiavę vakare buvo ganėtinai daug žmonių.
Katinukai
Jei atmintis neapgauna darbas atliktas vėlimo technika
Keisarijos pėdsakas- nudegusi nosis
Vaizdas atsiveriantis iš Jaffos pusės
Paskutinė vakarienė kitaip :D
Apėjusi dalį Jaffos ėjau prie pastato pavadinimu Migdal HaOpera kur tarėmės susitikti su Gariu.
Tiesa per tas kelias valandas prie manęs suspėjo prisikabinti keli vyriškiai. Pirmasis tiesiog kažko paklausė hebrajų kalba ir pasakius, kad nesuprantu palinkėjo geros dienos, o antrasis buvo tiek įkurus, kad po akimirkos  pasigailėjau leidusis į kalbas. Tad bus man pamoka.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą